Aankoopbegeleiding2019-08-07T18:41:27+00:00

Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing. Misschien loopt u toevallig tegen uw droomhuis aan of bent u al heel lang op zoek. Bekend is dat velen zich onzeker voelen bij de aankoop van een woning. Hemmink Taxaties werkt volgens de voorschriften van de VBO. Dat betekent dat wij bij een aankoopverzoek uitsluitend de belangen behartigen van de aankopende partij.

Wij kunnen u begeleiden met de volgende activiteiten:

Samen bezichtigen

De rondgang door de woning is een mooi moment om van gedachten te wisselen over het pand. Wij zullen het woonhuis beoordelen en u adviseren over o.a. de onderhoudstoestand, de indeling en de verbeteringsmogelijkheden van het pand.

Waarde inschatting

Hiervoor letten wij op de ligging en het woonvolume, de kwaliteit, het onderhoud en de “uitstraling” van het betreffende pand.

Onderhandeling

Wij kunnen de onderhandeling voor u voeren, maar u kan dit ook zelf ter hand nemen.

Koopovereenkomst

Zodra er overeenstemming is bereikt wordt er een koopovereenkomst opgesteld. De overeenkomst kan met u besproken en aan u uitgelegd worden.

Notaris

Voor de ondertekening bij de notaris vindt de eindinspectie en de oplevering van de woning plaats. Wij zullen hierbij aanwezig zijn en kunnen vervolgens mee naar de notaris voor de akte van levering.